Scooter reparatie bij schade

Schade aan je scooter?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is het belangrijk om altijd een officieel schadeformulier in je scooter te hebben liggen, zodat je die direct in kunt vullen bij een eventueel ongeval. Download hier het schadeformulier.

Hoe de verzekering de schade vergoedt, verschilt per geval. Ben je aangereden of heeft je scooter schade opgelopen door een derde? Dan hoort de verzekering van de tegenpartij dit te vergoeden. Is de dader doorgereden of niet verzekerd, dan kun je proberen een deel van de schade vergoed te krijgen via het Waarborgfonds. Je hebt hiervoor een schaderapport nodig en je moet aangifte hebben gedaan bij de politie.

Schaderapport

Van der Valk Scooters stelt graag je schaderapport op en handelt vervolgens alles af met je verzekeraar en eventuele schade expert. Welk merk of model scooter je ook rijdt. Voor het schaderapport en het eventueel stallen van je scooter rekenen wij €79,50. Kies je ervoor om de herstelwerkzaamheden uit te laten voeren door Van der Valk Scooters of bestel je een nieuwe scooter bij Van der Valk Scooters, dan worden de kosten voor het schaderapport verrekend met de reparatiekosten of het aankoopbedrag van je nieuwe scooter.

Schadeherstel door Van der Valk Scooters

Van der Valk Scooters repareert bijna alle scooters. Bij scooter reparatie en brommer reparatie rekenen wij een uurloon van €42,35 (€35,00 excl. BTW). Dit bedrag is exclusief de gebruikte nieuwe onderdelen. Wil je dat je scooter zo snel mogelijk gerepareerd wordt en wordt (een deel van) de schade vergoed door de verzekering? Maak dan gebruik van de ‘akte van cessie’. Hiermee geef je jouw verzekering toestemming om de schadevergoeding direct aan Van der Valk Scooters uit te betalen bij scooter reparatie en brommer reparatie. Moet je zelf een stukje eigen risico betalen, dan kun je dit voldoen wanneer je de gerepareerde scooter weer komt ophalen.

Maar de service van Van der Valk Scooters gaat verder. In het geval van schade verzorgen wij niet alleen het schaderapport en de scooter reparatie, we halen de scooter ook nog eens bij jou thuis op! In Apeldoorn en omgeving helemaal gratis, woon je daarbuiten, dan maken we andere gunstige prijsafspraak.

Bel 06-16824506 voor een afspraak of stuur een e-mail via ons Contactformulier

Van der Valk Scooters Apeldoorn

Wij zijn u graag van dienst!

Voor vragen over reparatie, scooters of onderhoudsadviezen