Over Van der Valk Scooters

Als u een scooter of brommer laat repareren door Van Der Valk Scooters, weet u zeker dat uw voertuig vakkundig wordt gerepareerd. Wanneer u een scooter reparatie laat uitvoeren bij ons heeft u ook garantie op de vervangen onderdelen. Hierdoor bent u verzekerd van een heleboel veilige kilometers.

Scooter repareren is namelijk niet simpelweg “even wat in elkaar draaien”, het gaat om de veiligheid van de bestuurder, en die hebben wij hier hoog in het vaandel staan! Om die reden zij wij altijd eerlijk naar de klant toe. Mocht er iets defect of versleten zijn maar nog niet helemaal aan vervanging toe dan geven wij dat direct aan u door.

U wordt ten alle tijden op de hoogte gehouden van de werkzaamheden omtrent uw voertuig. Mocht het voorkomen dat u toch niet tevreden bent over de communicatie of het geleverde werk van de scooter reparatie, dan kunt u dit aangeven en komen wij zeker tot een oplossing.

Bij Van Der Valk Scooters gaat het uiteindelijk om kwaliteit en tevredenheid! Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Van der Valk Scooters Apeldoorn

Wij zijn u graag van dienst!

Voor vragen over reparatie, scooters of onderhoudsadviezen